Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ: Οι σταυροί αναλυτικά των υποψηφίων όλων των παρατάξεων. Ποιοι εκλέγονται…

Ποια είναι η σειρά, ποιοι «παίζουν» στο Β΄ γύρο.
Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των σταυρών στο Δήμο Ζίτσας. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα των εκλογών της 18 Μαΐου 2014, εκλέγονται από την Α΄ Κυριακή 14 δημοτικοί σύμβουλοι και συγκεκριμένα:
Α) Πόσες έδρες, που και ποιούς εκλέγει κάθε συνδυασμός :
1. Ο Βασ. Γαρδίκος (32,2%) εκλέγει 6, τους 3 στην Πασσαρώνα, τον 1 στον Μολοσσών, τον 1 στον Ευρυμενών και τον 1 στον Εκάλης. Εάν εκλεγεί Δήμαρχος θα λάβει σύνολο 16, δηλαδή 10 στην Πασσαρώνα, 2 στην Εκάλη, 2 στη Ζίτσα, 1 στους Μολοσσούς και 1 στον Ευρυμενών.
Σίγουρα εκλέγονται: Στην Πασσαρώνα ο...
 Δ. Γκαραλέας και δεύτερος ο Κ. Λεοντίου, στην Εκάλη ο Απ. Χανδόλιας, στους Μολοσσούς η Ιωαν. Καλογήρου και στον Ευρυμενών ο Δημ. Τσακανίκας.

2. Ο Μιχ. Πλιάκος (28,7%) εκλέγει 6, τους 3 στην Πασσαρώνα, τον 1 στον Μολοσσών, τον 1 στον Ευρυμενών και τον 1 στον Εκάλης και αυτός. Εάν εκλεγεί Δήμαρχος θα λάβει σύνολο 16, δηλαδή 10 στην Πασσαρώνα, 2 στην Εκάλη, 2 στη Ζίτσα, 1 στους Μολοσσούς και 1 στον Ευρυμενών.
Σίγουρα εκλέγονται: Στην Πασσαρώνα πρώτος με μεγάλη διαφορά ο Γ. Σταλίκας και δεύτερος ο Αλ. Βότσικας, στην Εκάλη ο Χρ. Παπαγιαννόπουλος, στους Μολοσσούς ο Στ. Μιχάλης και στον Ευρυμενών ο Π. Λιάκος.
(Στους σταυρούς εκκρεμεί η Παλιουρή και μπορεί να επέλθουν μικρές αλλαγές)

3. Ο Χρ. Βούζας (22,2%) εκλέγει 3. Εκλέγεται ο ίδιος ως επικεφαλής και άλλος ένας στην Πασσαρώνα μεταξύ των Θεοδ. Στέφου και Σωτ. Ζαφείρη. Ακόμη ο Δημ. Καλόγηρος στους Μολοσσούς. Στην Πασσαρώνα ΔΕΝ είναι σίγουρο αν θα είναι ο Θεοδ. Στέφος ή ο Σωτ. Ζαφείρης, γιατί προηγείται κατά 2 ψήφους ο Θ. Στέφος, όμως εκκρεμούν οι σταυροί από Δαφνόφυτο και Παλιουρή, όπου η παράταξη έλαβε 28 και 13 ψήφους αντίστοιχα. Ο επόμενος υποψήφιος απέχει γύρω στους 60 ψήφους και δεν παίζει.

4. Ο Σωτ. Μανούσης (10,6%) εκλέγει 1. Εκλέγεται ο ίδιος ως επικεφαλής στην Πασσαρώνα.

5. Ο Μαν. Ματσάγκας (6,3%) εκλέγει 1. Εκλέγεται ο ίδιος ως επικεφαλής στην Πασσαρώνα.
                                   
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

Με μπορντό χρώμα είναι αυτοί που θα εκλεγούν την Β΄ Κυριακή από τις παρατάξεις Γαρδίκου ή Πλιάκου, αν η παράταξή τους εκλεγεί.  (σημ. Στην υποψήφια του Πλιάκου κ. Παπαδημητρίου – Θεμελή, στο 194 εκλ. τμήμα αντί του ορθού 8 ψήφοι, γράφτηκαν εκ παραδρομής 81. Οι πίνακες που παρουσιάζουμε είναι οι διορθωμένοι)
[υπενθυμίζουμε ότι τα εκλογικά αποτελέσματα που παρουσιάζονται στο Internet, είναι ανεπίσημα. Τα επίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Εσωτερικών]

Μπορείτε να κάνετε κλικ πάνω στους πίνακες για zoom
Επίσης κάθε πίνακα μπορείτε να τον τυπώσετε ανεξάρτητα