Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Γιώργος Σταλίκας: Ένα “καθαρόαιμο” στη μηχανή του Πλιάκου…

Με μεγάλο έργο ως Αντιδήμαρχος, γνώση και πολλές συμπάθειες το δεξί χέρι του Μιχάλη Πλιάκου.
    Δυναμική υποψηφιότητα στο συνδυασμό του Μιχάλη Πλιάκου, ο πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Πασσαρώνος και πρώτος με διαφορά σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Βλέτσα στο Δήμο Ζίτσας, ο Γιώργος Σταλίκας. Πρωτιά που δείχνει και την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του.
    Ακούραστος εργάτης για τα προβλήματα και του τελευταίου χωριού του Δήμου, με φίλους παντού και ιδιαίτερα αγαπητός στην Ελεούσα και στα Γραμμενοχώρια, δεν σταματά λεπτό τις προεκλογικές περιοδείες του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Μιχάλη Πλιάκου, Γιώργος Σταλίκας. 
    Άτομο με εξαιρετικά μεγάλο κύρος και επιρροή, έχοντας επιτελέσει μεγάλο έργο ως Αντιδήμαρχος και έχοντας εξυπηρετήσει γνωστούς και αγνώστους, πότε με τα μηχανήματα και πότε με κάθε άλλο τρόπο, ο γνωστός σε όλους μας Σταλίκας έχει βάλει στόχο να...
επισκεφτεί όλα τα χωριά του δήμου Ζίτσας και να συζητήσει προσωπικά για τα μικρά αλλά και τα μεγάλα ζητήματα του δήμου. 
    Έχει ισχυρούς φίλους και συμπάθειες σε όλα τα χωριά και έβαλε στόχο να είναι ακόμη ψηλότερα σε σταυρούς και βέβαια πάντα στην πρώτη θέση. Με τις συνεχείς επισκέψεις του διευρύνει συνεχώς τον κύκλο των πολιτικών του φίλων. Ταυτόχρονα ως μέλος της ΝΟΔΕ "προσέθετε" με την πάντα σοφή πολιτική ανάλυση που έκανε, στην δημιουργική αξιολόγηση των ζητημάτων.  

Με πολιτική βαρύτητα
    Ο Γιώργος Σταλίκας ως γνήσιο “καθαρόαιμο”, "απαίτησε" να είναι και είναι ο μοναδικός υποψήφιος του Μιχάλη Πλιάκου σε όλα τα Γραμμενοχώρια, αναλαμβάνοντας να φέρει σε αίσιο πέρας, το βαρύ φορτίο της εκπροσώπησης της παράταξης «Έντιμη Πολιτεία» στην περιοχή. Αυτό το γεγονός μπορεί να του "φέρει" πολλούς σταυρούς, ταυτόχρονα όμως τον γεμίζει ευθύνη, ενώ δείχνει και πόσο τον εμπιστεύεται ο Μιχάλης Πλιάκος. Οι κάτοικοι, αλλά και οι συνεργάτες του κυριολεκτικά τον λατρεύουν και αυτός βρίσκει πάντα ένα γλυκό λόγο να τους πει.
    Απαιτητικός με την καλή έννοια, πάντα γλυκομίλητος, επιβάλλεται με τον ευγενικό του τρόπο, κάνοντας τους πάντες να αποδεχτούν τα επιχειρήματά του και την πολιτική του σκέψη, που πηγάζει από το όραμά του για την αξιοβίωτη ανάπτυξη της περιοχής Γραμμενοχωρίων, αλλά και όλου του Δήμου Ζίτσας, συνδυασμένη με την αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Η παρουσία του
    Με έντονη παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου οι ερωτήσεις του και οι σωστά επεξεργασμένες και τεκμηριωμένες τοποθετήσεις του, πάντα προκαλούσαν “πανικό” στο Ρογκότη, ο Γιώργος Σταλίκας είναι ένας από τους λίγους που έχει την πολιτική παιδεία και την διάθεση προσφοράς για το κάτι παραπάνω στο Δήμο Ζίτσας.
    Πάντα ανιδιοτελής, έχοντας και αυτός όπως κάθε άνθρωπος τα καλά του και τα κακά του, δίνει χρήσιμες συμβουλές και καθοδηγεί το Μιχάλη Πλιάκο, αποτελώντας δίκαια το δεξί του χέρι και το Νο 2 της παράταξης «Έντιμη Πολιτεία». 
    Ο Γιώργος Σταλίκας, που «σκλαβώνει» με τον γλυκό του τρόπο, με τον βαθύτατα πολιτικό του λόγο αμβλύνει έντεχνα της πολιτικές αντιπαραθέσεις και έχει το βλέμμα του στραμμένο στην κοινωνία και στην επίλυση των προβλημάτων των δημοτών, με προσήλωση στην συναπόφαση, πάντα μέσα από τη διαβούλευση και την συνεργασία με όλους.