Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Άραγε τι είναι αυτό που τους ενώνει;

Σπ. Πάικας - Ηλ. Γκεσούλης - Σ. Βλέτσας - Δ. Παππάς - Δ. Ρογκότης και Π. Παππάς σε πολιτικό πηγαδάκι!
    Τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με την παράταξη της Όλγας Γεροβασίλη, Ζιτσιώτη δικηγόρο Σπύρο Πάικα, τον επίσης συνυποψήφιό του, Ηλία Γκεσούλη, τον πρώην δήμαρχο Πασσαρώνας, Σάκη Βλέτσα, τον πρώην δήμαρχο Λάκκας Σουλίου, Δημήτρη Παππά (δεν φαίνεται στο πλάνο), τον απερχόμενο δήμαρχο Ζίτσας, Δημήτρη Ρογκότη και τον επίσης απερχόμενο πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ζίτσας, Πάνο Παππά, "συνέλαβε"…
συνεργάτης του EpirusGate αργά το μεσημέρι σε πολιτικό πηγαδάκι.
    Δεν μπορέσαμε να ακούσουμε το τι ακριβώς συζητούσαν αλλά ούτε και να καταλάβουμε ποιον ετοιμάζουν για τον... πάτο! (του πηγαδιού).
    Να συζητούσαν για τα προγνωστικά των ευρωεκλογών αποκλείεται γιατί αμφότεροι μπορεί και να ψηφίζουν ακόμη και πέντε διαφορετικά κόμματα! Να συζητούσαν για τα προβλήματα των δήμων τους αποκλείεται, μιας και προέρχονται από τρεις διαφορετικούς δήμους. Να συζητούσαν για το δήμο Ιωαννιτών αποκλείεται, επειδή στο τραπέζι ήταν δύο υποψήφιοι για την Περιφέρεια Ηπείρου.
    Άρα λογικά προς τα εκεί πάει η δουλειά αλλά και πάλι δεν μας βγαίνει, αφού όπως τους βλέπουμε στο πλάνο της φωτογραφίας, δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι είναι αυτό που τους... ενώνει!

Πηγή: epirusgate