Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Πολύ μεγάλη η συγκέντρωση στην ομιλία του Βασ. Γαρδίκου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)…


    Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία των στελεχών του, πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή κεντρική πολιτική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Ζίτσας Βασίλη Γαρδίκου
    Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην τελευταία προεκλογική εκδήλωση πριν τις εκλογές της 18ης Μαΐου και έδωσε, όπως είπε κατά την έναρξη της ομιλίας του ο Β. Γαρδίκος «προς κάθε ...κατεύθυνση ξεκάθαρο μήνυμα Νίκης και Προοπτικής για το Δήμο Ζίτσας!»
    Κατά την ομιλία του ο Βασίλης Γαρδίκος ανέπτυξε το προγραμματικό πλαίσιο της παράταξής του. Θέτει ως αδιαπραγμάτευτους τους πολιτικούς άξονες αλήθειας, της ηθικής, της διαφάνειας, της ισονομίας και της αξιοκρατίας, ενώ παράλληλα αναφέροντας ότι «δεν πιστεύουμε σε εκείνους που εμφανίστηκαν από το πουθενά, ή ήρθαν ουρανοκατέβατοι», δείχνει με πλάγιο τρόπο...
την υποψηφιότητα του κ. Μιχ. Πλιάκου. Τόνισε τέλος, ότι έχει «επιλέξει τον δύσκολο δρόμο της αριστείας και όχι τον εύκολο δρόμο των αρεστών».
    Αναφερόμενος στην θητεία και το έργο της περιόδου που διανύσαμε είπε ότι «Βασικοί και σταθεροί σύμμαχοι σε αυτή μας την πορεία μέχρι σήμερα οι αδιαπραγμάτευτοι πολιτικοί άξονες πάνω στους οποίους κινηθήκαμε και είχαν να κάνουν με την υπηρέτηση πρωτίστως της αλήθειας, της ηθικής, της διαφάνειας, της ισονομίας, της αξιοκρατίας, της κοινωνικής μέριμνας και του συλλογικού συμφέροντος σε όλες ανεξαιρέτως τις αποφάσεις μας»

Δείτε φωτογραφίες από την πολύ μεγάλη συγκέντρωση του Βασίλη Γαρδίκου: