Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ - Ο υποψήφιος που ήθελαν όλοι οι συνδυασμοί στο Δήμο Ζίτσας…

Τέρμα στο σήριαλ. Τον ανακοίνωσε χθες ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο ο Βασίλης Γαρδίκος.
αναδημοσίευση από epirusgate
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Αυτοδιοικητική Ενότητα" του Βασίλη Γαρδίκου θα είναι στο Δήμο Ζίτσας, ο Νίκος Μπούτσικος, δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης στο απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο (παράταξη Σάκη Βλέτσα) και πρώην αντιδήμαρχος στο δήμο Εκάλης (επί δημαρχίας Χρήστου Ζαχάρη).
Αυτό ανακοινώθηκε επίσημα χθες βράδυ στην Ελεούσα, στη διάρκεια παρουσίασης της διακήρυξης και των υποψηφίων της παράταξης του Βασίλη Γαρδίκου, βάζοντας τέρμα στο σήριαλ για το...
που τελικά θα κατέληγε ως υποψήφιος ο Ν. Μπούτσικος.
"Κουβαλάει" αρκετές εκατοντάδες ψήφων και πάντα εκλέγεται ψηλά, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία σε θέματα αυτοδιοίκησης και είναι ο άνθρωπος που κάθε υποψήφιος δήμαρχος θέλει να έχει δίπλα του. Οργώνει το δήμο από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, διατηρεί προσωπική σχέση με όλους ανεξαιρέτως τους συνδημότς του, οπότε λογικό μας ακούγεται να αποτελούσε το μήλο της έριδος για όλες τις υποψήφιες παρατάξεις στο δήμο Ζίτσας.

Οι Μιχάλης Πλιάκος και Χρυσόστομος Βούζας τον πολιορκούσαν εδώ και πολύ καιρό να πει το "ναι", όμως ο ίδιος ήταν από την αρχή ξεκάθαρος.

Ξεκαθάρισε στον Μιχ. Πλιάκο ότι αγωνίζεται για την αυτοδιοίκηση και όχι την... ετεροδιοίκηση (!!!) στο Δήμο Ζίτσας και του έριξε μια μεγαλοπρεπή... πόρτα!

Ευχαρίστησε τον Χρ. Βούζα για την πρόσκληση που του έκανε αλλά του εξήγησε ότι η όποια απόφασή του θα εξαρτάται όχι μόνο από τα προσωπικά του "θέλω" αλλά θα είναι σε συνάρτηση και με τα "θέλω" και άλλων στελεχών, μελών και φίλων που προέρχονται από τη παράταξη Βλέτσα και από κοινού συναποφασίζουν για τις επόμενες αυτοδιοικητικές τους επιλογές.

Ο Νίκος Μπούτσικος, πέρα από ήρεμη δύναμη δημιουργίας και προσφοράς θα είναι και ρυθμιστής του παιχνιδιού στο Δήμο Ζίτσας, ως προς τη διαμόρφωση και τον καθορισμό του εκλογικού αποτελέσματος, τόσο στον πρώτο όσο και στο δεύτερο γύρο!