Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Επαφές Γαρδίκου με ετεροδημότες…

    Συναντήσεις και επαφές με απόδημους δημότες και με εκπροσώπους των αδελφοτήτων του Δήμου Ζίτσας είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Βασ. Γαρδίκος κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. 
    Το κλίμα στις συζητήσεις με τους απόδημους συνδημότες υπήρξε εξαιρετικό, ενώ η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από τις εξελίξεις ενόψει των εκλογών του...
Μαΐου στο Δήμο Ζίτσας.

Η ανακοίνωση της παράταξης «Αυτοδιοικητική Ενότητα» του κ. Βασ. Γαρδίκου
    «Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αυτοδιοικητική Ενότητα» και υποψήφιος Δήμαρχος Ζίτσας κ. Γαρδίκος με τον δημοτικό σύμβουλο και μέλος της Γραμματείας της παράταξης κ. Πάικα εκπροσώπησαν την παράταξη στην «πίτα του Ηπειρώτη 2014» εκδήλωση που διοργανώνει η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16-2-2014 στο Σ.Ε.Φ.
    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξαν συναντήσεις και επαφές με πλήθος
απόδημων δημοτών, με εκπροσώπους των αδελφοτήτων του Δήμου Ζίτσας καθώς και με παριστάμενους στην εκδήλωση Ηπειρώτες υπουργούς, βουλευτές, εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού.
    Το κλίμα στις συζητήσεις με τους απόδημους συνδημότες μας υπήρξε εξαιρετικό. Η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από τις εξελίξεις ενόψει των εκλογών του Μαΐου στο Δήμο Ζίτσας.
    Μοιραστήκαμε τις αγωνίες τους για τα χωριά μας και από την πλευρά μας δόθηκε έμφαση στη νέα, ανανεωτική πορεία που χαράζουμε στο Δήμο Ζίτσας όπως αρμόζει σε μια αυτόνομη αυτοδιοικητική παράταξη με ιδέες, όραμα, αγάπη για τον τόπο και όρεξη για δουλειά.
    Αυτονόητα το ραντεβού με τους απόδημους του Δήμου μας ανανεώθηκε σε μεταγενέστερη προγραμματισμένη επίσκεψη του κ. Γαρδίκου στην Αθήνα, όπου και θα λάβουν χώρα πιο διεξοδικές επαφές μαζί τους καθώς επίσης και ομιλία.
    Αυτό που μας χαροποίησε ιδιαίτερα και μας έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για τον δύσκολο αγώνα μας να αλλάξουμε το Δήμο Ζίτσας ήταν το γεγονός ότι οι απόδημοι συνδημότες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την παράταξή μας, τη διακήρυξή μας, το πρόγραμμά μας, τα στελέχη μας, τις πολιτικές που επιδιώκουμε για να μείνουν όρθια τα χωριά μας.
    Η υπόσχεσή μας προς αυτούς ήταν ότι μέχρι τις εκλογές θα είμαστε σε διαρκή και στενή επαφή μαζί τους. Για να έχουν την επομένη των εκλογών έναν ισχυρό σύμμαχο στις κρίσιμες αναζητήσεις για τον τόπο τους. Και ο σύμμαχος αυτός λέγεται «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ». Για τον απλούστατο λόγο ότι ειδικά το κομμάτι αυτό του δήμου μας αξίζει και πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα αλλά και να συνδιαμορφώσει μέσω των θεσμικών του οργάνων τις κρίσιμες αποφάσεις για το Δήμο Ζίτσας.
    Προς την κατεύθυνση αυτή, δηλαδή της πιο ενεργής συμμετοχής των αποδήμων στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του δήμου μας, δουλεύουμε ως παράταξη.
Η Γραμματεία Τύπου Ενημέρωσης και Επικοινωνίας»