Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Η Ελεούσα τίμησε τη μνήμη του Θόδωρου Λώλη (φωτό)…

    Τη μνήμη του ποδοσφαιριστή Θόδωρου Λώλη τίμησαν σήμερα στην Ελεούσα σε φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι νυν ποδοσφαιριστές με τους παλαίμαχους της Θύελλας.
    Ο Θόδωρος Λώλης ήταν ένας ταλαντούχος και σπουδαίος ποδοσφαιριστής της Θύελλας, αλλά η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, καθώς έσβησε μέσα στο γήπεδο του Βοτανικού στη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου Ολυμπιακού – Θύελλας Ελεούσας. 
    Ήταν…
Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 1996 εκείνη η αποφράδα μέρα. Πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο Θόδωρος Λώλης έφυγε από τη ζωή από καρδιακό επεισόδιο. Με την φανέλα της αγαπημένης του Θύελλας.
    Το γήπεδο της Ελεούσας μετονομάστηκε σε «Θόδωρος Λώλης» και δύο χρόνια μετά τοποθετήθηκε στο γήπεδο αυτό ο ανδριάντας του, που φιλοτέχνησε ο διάσημος Γιαννιώτης γλύπτης Κώστας Καζάκος. Μπορεί να πέρασαν από τότε 18 χρόνια, αλλά ο Θόδωρος Λώλης δεν ξεχάστηκε ποτέ. Όχι μόνο για την οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και για όλη την αθλητική κοινωνία. Και θα μείνει αθάνατος και στο διάβα της υπόλοιπης ζωής μας.
    Σήμερα το μεσημέρι, παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές της Θύελλας, τέλεσαν μνημόσυνο στη μνήμη του, αφήνοντας λίγα λουλούδια στον ανδριάντα του και έδωσαν μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι, παρά τις αντίξοες συνθήκες. Αρκετοί που αγωνίστηκαν σήμερα, ήταν τότε συμπαίκτες με τον Θόδωρο Λώλη σε εκείνο το μοιραίο παιχνίδι στο γήπεδο Βοτανικού. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Θύελλας Λεωνίδας Ντούγιας που αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Θόδωρου Λώλη και εκ μέρους της οικογένειας του εκλιπόντα ευχαρίστησε όλους για αυτή την εκδήλωση μνήμης ο Θάνος Παππάς, ανεψιός του Θόδωρου Λώλη.
    Μεταξύ των παλαίμαχων παικτών που αγωνίστηκαν σήμερα ήταν και οι Μάνθος Σιώζος, Βασίλης Κίτσης, Κώστας Κούργιας, Πέτρος Κοντοδήμας, Χρήστος Καρβούνης, Πάνος Παππάς, Τάκης Παππάς, Κώστας Βελτσίστας, Μπάμπης Νταλάκας, Θανάσης Τζιάλλας, Γεωλδάσης και άλλοι.

(πηγή: passports)
Κάντε κλικ πάνω στις φωτό για zoom