Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ειρωνικά αντιμετώπισαν την «απρέπεια» του Μ. Πλιάκου στην πίτα της Θύελλας Ελεούσας!

Όλοι έλεγαν ευχές και αυτός έβγαλε προεκλογικό λόγο! Τον «δάγκωσε» ο πρόεδρος.
    Την πίτα της ομάδας έκοψε χτες σε μια πετυχημένη εκδήλωση η Θύελλα Ελεούσας στην κατάμεστη αίθουσα του «Καρβούνη». Μετά τον πρόεδρο της ομάδας, χαιρέτισαν την εκδήλωση λέγοντας ευχές για καλή χρονιά, επιτυχίες και καλή πορεία της ομάδας και των ακαδημιών της ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ κ. Β. Μάντζιος, ο αντιδήμαρχος Ζίτσας κ. Β. Γαρδίκος και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Ζίτσας κ. Σ. Βλέτσας.
    Μετά κάλεσαν και τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας κ. Μ. Πλιάκο (που έφτασε καθυστερημένος) για χαιρετισμό και τότε συνέβη το απερίγραπτο!
    Συγκεκριμένα...
διαβάστε αναλυτικά πως περιγράφει το ευτράπελο το epirusgate κλικ εδώ  


Tο ρεπορτάζ του epirusgate 

ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ-Γελάνε ακόμη στην Ελεούσα με τον... "υποψήφιο" δήμαρχο!!!
Αντί για χαιρετισμό, έβγαλε προεκλογική ομιλία στην κοπή πίτας της Θύελλας Ελεούσας- Οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να σφυρίζουν και να γιουχάρουν με το γνωστό... ουουουου!!
    Γελάνε ακόμη στην Ελεούσα, με τη χθεσινή τραγική δημόσια εμφάνιση συγκεκριμένου εν δυνάμει... "υποψήφιου" δήμαρχου της περιοχής, ο οποίος πασχίζει να πείσει τους συνδημότες του, ότι τον προσεχή Μάιο θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ζίτσας! Το μόνο που καταφέρνει όμως είναι να θυμίζει... Μαυρογιαλούρο μιας άλλης εποχής και να προκαλεί γέλιο σε κάθε δημόσια εμφάνισή του.
    Χθες το απόγευμα, η Θύελλα Ελεούσας στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου «Καρβούνης» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και λογικό ήταν να παρευρίσκονταν εκεί, δημοτικοί άρχοντες, αθλητικοί φορείς του τόπου, υποψήφιοι δήμαρχοι αλλά και διάφοροι "παράγοντες" της περιοχής.
    Ενώ λοιπόν οι χαιρετισμοί όλων ήταν σύντομοι και περιελάμβαναν ευχές, ο συγκεκριμένος εν δυνάμει... "υποψήφιος" δήμαρχος της περιοχής, που μάλιστα έφτασε και καθυστερημένος στην εκδήλωση, άρχισε να βγάζει προεκλογικό λόγο, βρισκόμενος κυριολεκτικά εκτός τόπου και χρόνου. Επειδή ακριβώς γνωρίζει ότι κανείς στο δήμο Ζίτσας δεν τον παίρνει στα σοβαρά, είχε μεγάλη πρεμούρα να πείσει τους παρευρισκόμενους ότι τελικά θα κατέβει για... δήμαρχος. Πήρε λοιπόν τέτοια φόρα και αντί για ευχές μοίρασε προεκλογικές υποσχέσεις!
    Ξεκίνησε λέγοντας ότι θα είναι παρών στις εκλογές του δήμου Ζίτσας, συνέχισε λέγοντας ότι «εγώ θα σας λύσω τα προβλήματα», ζητώντας ευθέως την ψήφο των συνδημοτών του!!! Όσο βρισκόταν στο μικρόφωνο, ο κόσμος δεν του έδινε σημασία, άλλοι γελούσαν μαζί του, άλλοι δαγκώνονταν, μερικοί σφύριζαν, ενώ μερικοί ποδοσφαιριστές από τα τσικό της Θύελλας άρχισαν να σφυρίζουν και να γιουχάρουν με το γνωστό... ουουουου!!!
    Όλοι δικαιολογημένα υποστήριξαν, ότι επρόκειτο για κοπή πίτας και όχι για προεκλογική συγκέντρωση και λογικό ήταν, πως όταν επιτέλους ο συγκεκριμένος εν δυνάμει... "υποψήφιος" δήμαρχος σταμάτησε τον προεκλογικό του λόγο, κανείς δεν το χειροκρότησε.
    Αντίθετα από τη... γαλαρία ακούστηκαν και μερικά... "γαλλικά" που έκαναν τον πρόεδρο της ομάδας να βάλει τις φωνές αλλά και τον ίδιο τον εν δυνάμει... "υποψήφιο" δήμαρχο να ψάχνει τρόπο να εξαφανιστεί από την αίθουσα!
    Αμέσως ο πρόεδρος της Θύελλας Κώστας Γιολδάσης πήρε το μικρόφωνο και τόνισε με νόημα, ότι: "Εδώ δεν είναι εκλογές. Εδώ βρισκόμαστε για να τιμήσουμε τα παιδιά μας. Στην κάλπη θα ψηφίσει ο καθένας ό,τι θέλει. Πάντως εγώ δε θα σε ψηφίσω. Θα ψηφίσω άλλον".
    Μιλάμε για το απόλυτο άδεισμα. Σείστηκε η αίθουσα από το χειροκρότημα στον πρόεδρο. Δέκα χρώματα άλλαξε ο εν δυνάμει... "υποψήφιος" δήμαρχος. Και σκεφτείτε ότι ακόμα δεν ανακοίνωσε επίσημα τις προθέσεις του. Μιλάμε θα πέσει τρελό γέλιο με τον συγκεκριμένο εν δυνάμει... "υποψήφιο" δήμαρχο στο δήμο Ζίτσας. Ακόμα δεν άρχισε η προεκλογική περίοδος. Θυμηθείτε το! Τα καλύτερα έρχονται...

Πηγή: epirusgate

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ - ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ κ. Λεωνίδα Ντούγια εδώ