Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης Γαρδίκου…

Έβγαλε γραμματεία “αναπαλαίωσης” με “έντονο το άρωμα Αργύρη” και τους "Παππάδες"! - Ποιοι μετέχουν.
    Μετά από συστηματική κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 4 Νοεμβρίου, η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού του υποψήφιου Δημάρχου του Δήμου Ζίτσας κ. Βασ. Γαρδίκου, που “έλαβε το δαχτυλίδι” και αποτελεί τη συνέχεια του αποχωρήσαντος νυν Δημάρχου κ. Ρογκότη (πρώην διευθυντή του πολιτικού γραφείου του κ. Βαγ. Αργύρη). Στη συγκέντρωση που έγινε στην γεμάτη αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στην Ελεούσα καταγράφηκαν αρκετές απουσίες τόσο δημοτικών συμβούλων όσο και αντιδημάρχων της παράταξης Ρογκότη (νυν Γαρδίκου), αλλά παραβρέθηκαν αρκετοί δημότες, που υπολείπονται σημαντικά όμως του αριθμού ενός πλήρους ψηφοδελτίου.
    Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Βασίλης Γαρδίκος, ανέφερε μεταξύ άλλων πως "η αυτοδιοίκηση περνά πλέον από την εποχή της κομματικοποίησης στην...
εποχή της κοινωνικοποίησης".
    Από τη συγκέντρωση (που είχε έντονο το στοιχείο του παλιού ΠΑΣΟΚ) εγκρίθηκε και η πρόταση για συγκρότηση γραμματείας, στην οποία προτάθηκαν και συμμετέχουν παλαιά στελέχη της παράταξης Ρογκότη, κυρίως του κλίματος “Βαγ. Αργύρη”, όπως η κουμπάρα του κ. Γαρδίκου Ιουλία Μαρκούλα, ο επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του κ. Αργύρη και γνωστός για την αδράνεια του ως πρόεδρος του Συνδέσμου Παρακαλάμιων Δήμων κ. Πάνος Παππάςο Διευθυντής του Λυκείου Ελεούσας (και προτελευταίος σε ψήφους -μόλις 778- του συνδυασμού για την Περιφ. Ηπείρου του Βαγ. Αργύρη, τον οποίο, κάποιοι λένε «Πυρπολητή Κανάρη») κ. Νίκος Παππάς, τα μόνιμα στελέχη της παράταξης Ρογκότη κ. Σοφία Μητσάκη και Κώστας Λεοντίου καθώς και οι  Δημ. Μαυρούδης,Κ.Σιώζιος, Σπ. Πάικας και Γ. Ζώης.