Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Χρυσαυγίτικα συνθήματα στα γραφεία του ΚΚΕ στην Ελεούσα!

    Την αναγραφή συνθημάτων για τη Χρυσή Αυγή και την 21η Απριλίου στην πρόσοψη των γραφείων του ΚΚΕ στην Ελεούσα, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η κομματική οργάνωση Ιωαννίνων του ΚΚΕ.
    Κάνει λόγο για «θρασύδειλη πράξη των φασιστών και νοσταλγών της χούντας της 21 Απριλίου, του Μεταξά και του Χίτλερ» η οποία πράξη κατά το ΚΚΕ «επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά, ότι στόχος τουs δεν είναι το σύστημα, αλλά το ΚΚΕ, το εργατικό κίνημα, όλοι όσοι παλεύουν και αντιστέκονται απέναντι στα αφεντικά τουs, το κεφάλαιο, το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα».
    Τέλος το ΚΚΕ καλεί τα μέλη και τους φίλους του να συμμετάσχουν σήμερα...
Πέμπτη (ώρα 19:00) σε πικετοφορία στην Ελεούσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ
    «Η Κομματική Οργάνωση Ιωαννίνων του ΚΚΕ καταγγέλλει τουs φασίστεs -ναζιστέs τηs Χρυσηs-Αυγηs που εγραψαν συνθηματα στην προσοψη των γραφειων του ΚΚΕ στην Ελεουσα Ιωαννινων,εχθεs το βραδυ(Τριτη 9/10).
    Η θρασυδειλη πραξη των φασιστων και νοσταλγων τηs χουνταs τηs 21 Απριλιου, του Μεταξα και του Χιτλερ επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα, οτι στοχοs τουs δεν ειναι το συστημα, αλλα το ΚΚΕ, το εργατικο κινημα, ολοι οσοι παλευουν και αντιστεκονται απεναντι στα αφεντικα τουs,το κεφαλαιο,το σαπιο καπιταλιστικο συστημα.
    Βγαινουν απο τιs τρυπεs τουs μεσα στην νυχτα προσπαθωνταs να δηλωσουν το παρον και να φοβισουν τα λαικα στρωματα.Να περασουν κλιμα τρομοκρατιαs και υποταγηs των εργαζομενων,των νεων,των λαικων οικογενειων την ωρα που υπαρχει αναγκη συνεχισηs και κλιμακωσηs του αγωνα και τηs παληs εναντια στην Ε.Ε,την κυβερνηση,τουs επιχειρηματιεs συνολικα.
    Η θρασυδειλη πραξη τουs επιβεβαιωνει επισηs οτι ο μονοs που μπορει πραγματικα και πρεπει πραγματικα να αντιμετωπισει την ιδεολογια και πρακτικη τηs Χρυσηs Αυγηs και αλλων ομαδων φασιστων ειναι το ιδιο το εργατικο-λαικο κινημα,οργανωμενο,αποφασισμενο και αs προσπαθει η κυβερνηση και ολο το αστικο συστημα να πεισει οτι αυτοι θα σωσουν τον λαο απο την Χρυση Αυγη.
    Οι κομμουνιστεs και οι κομμουνιστριεs δεν πτοουνται απο τετοιεs ενεργειεs.
    Καλουμαι τον λαο να τουs απομονωσουν. Να μην μπορουν να σταθουν σε καμια γειτονια,σε κανενα χωρο δουλειαs.
    ΟΛΟΙ αυριο Πεμπτη 10/10,στιs 7.00 μμ στην πικετοφορια που διοργανωνει η Κομματικη Οργανωση Ιωαννινων του ΚΚΕ στην Ελεουσα.»