Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Διευκρίνιση του επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Δημ. Τζίμα για το παζάρι…


    Με email που μας έστειλε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Ζίτσας κ. Δημ. Τζίμας σχετικά με την ανάρτησή μας για την Εμποροπανήγυρη, επισημαίνει: «Παρακαλώ, προς…
αποκατάσταση της αλήθειας, να επανορθώσετε το δημοσίευμά σας σχετικά με την εμποροπανήγυρη, που αναρτήσατε στην ιστοσελίδα σας, παίρνοντας υπόψη την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζίτσας που σας επισυνάπτω» και ακολούθως ο κ. Τζίμας επισυνάπτει την ανάρτησή μας και το απόσπασμα της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου (πιο κάτω φωτό Νο 1).

    Το zitsagate στην ανάρτησή του πουθενά δεν αναφέρει για ομόφωνη απόφαση (πιο κάτω φωτό Νο 2). Αυτό που λέμε είναι «χωρίς ούτε μία αρνητική ψήφο!!!» που είναι ακριβέστατο πολιτικά, αφού ο κ. Τζίμας ΔΕΝ καταψήφισε (δεν ψήφισε αρνητικά για το παζάρι) αλλά ψήφισε λευκό (που πολιτικά σημαίνει ουδετερότητα).
    Μάλιστα όπως προκύπτει από την 178/13-6-2013 απόφαση (στη σελίδα 10) του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζίτσας, (πιο κάτω φωτό Νο 2), σαφέστατα ο κ. Τζίμας αιτιολόγησε τη λευκή του ψήφο.
    Το απόσπασμα που επισυνάπτει ο κ. Τζίμας (φωτό Νο 1) τον καταγράφει ως μειοψηφούντα, όχι επειδή καταψήφισε την διενέργεια της εμποροπανήγυρης αλλά επειδή ψήφισε λευκό και συνεπώς η απόφαση δεν είναι ομόφωνη.
   
    Αν βέβαια ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Ζίτσας κ. Δημ. Τζίμας θεωρεί πολιτικά την λευκή του ψήφο ως καταψήφιση και ως αρνητική ψήφο, εκτιμούμε ότι είναι πολιτικό ζήτημα που δεν μας αφορά, αφού εμείς λέμε επί λέξη «χωρίς ούτε μία αρνητική ψήφο!!!»

Για να σχηματίσετε πλήρη άποψη παραθέτουμε:
Α. την φωτό Νο 1 με την ανάρτησή μας και το απόσπασμα της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που επισυνάπτει ο κ. Δημ. Τζίμας  
Β. την φωτό Νο 2 με το απόσπασμα που ο κ. Δημ. Τζίμας αιτιολογεί την λευκή του ψήφο και
Γ. την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζίτσας (κλικ εδώ) όπως είναι δημοσιευμένη στη Δι@ύγεια