Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Νέα υποψηφιότητα στο Δήμο Ζίτσας;;;

Αποφασισμένη να ασχοληθεί με την πολιτική; Ποιος θα τη στηρίξει.
    Με τον τίτλο «Κουϊζάκι για το δήμο Ζίτσας» και υπότιτλο «Ποια είναι η γυναικεία υποψηφιότητα που άρχισε να συζητείται και τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα;» το site "epirusgate" σε σχόλιό του αναφέρει «Νέα, πανέμορφη, άκρως εντυπωσιακή και κυρίως μορφωμένη και με άποψη! Αν και νεαρή στην ηλικία (τώρα κάνει το μεταπτυχιακό της) έχει ήδη εντρυφήσει στην πολιτική, αφού έχει...
θητεύσει στο πλευρό σημερινού αρχηγού πολιτικού κόμματος.
     Ο λόγος για την δημότισσα στο δήμο Ζίτσας, της οποίας οι πολιτικές μετοχές ανεβαίνουν όλο και περισσότερο στην περιοχή και ήδη κάποιοι άρχισαν να μιλούν για την κάθοδό της στον αυτοδιοικητικό στίβο της περιοχής.
    Κάποιοι άλλοι όμως, που θεωρούσαν ότι έχουν στο τσεπάκι τη στήριξη του πολιτικού φορέα από τον οποίο η ίδια προέρχεται, αρχίζουν να χάνουν όχι μόνο τον ύπνο τους αλλά κυρίως τα... αυγά και τα... πασχάλια, μιας και βλέπουν να πέφτουν έξω οι υπολογισμοί τους!
    Αν ακόμα δεν καταλάβατε σε ποια αναφερόμαστε θα σας πούμε ότι σε κάθε εμφάνιση της στην περιοχή, προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό, ενώ έχει το πλεονέκτημα πως μπορεί να μιλά άνετα και να εκφέρει άποψη και κυρίως προτάσεις, τόσο για την ανάπτυξη στην περιοχή, όσο και για την περιφερειακή ανασυγκρότηση στην Ήπειρο.
    Η ίδια μέχρι τώρα μπορεί να μην έχει εκφράσει ανοιχτά τις προθέσεις της, όμως αν τελικά πει το "ναι" να είσαστε σίγουροι ότι θα έχουμε πολλά... εμφράγματα στο δήμο Ζίτσας!!!»

Η αποκάλυψή μας – ποια είναι
    Το zitsagate προ 9 μηνών είχε ασχοληθεί με το ίδιο (;) πρόσωπο και είχε αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα αυτό (κλικ εδώ). Όπως καθίσταται φανερό, στην περίπτωση που οι πληροφορίες του epirusgate επαληθευτούν, θα πρόκειται (αν τελικά πει το "ναι")  για μια σημαντική υποψηφιότητα.