Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Οριστικά με δικό του ψηφοδέλτιο ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Ζίτσας…

Αναδιάταξη των παραταξιακών συσχετισμών. Ανακοινώθηκε επίσημα παρουσία του Βουλευτή κ. Χρ. Μαντά, του κ. Κ. Βενέτη και του κ. Ι. Παπαδημητρίου. Αναρτήθηκε στο επίσημο site του ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Ζίτσας.
    Με αφορμή την επίσκεψη σημαντικού κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Ζίτσας στις Καρυές προέκυψε η σημαντική τοπική είδηση (παρουσία μάλιστα του βουλευτή Χρήστου Μαντά, του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αύριο» Γιάννη Παπαδημητρίου και του συντονιστή Κώστα Βενέτη).
    Ο ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Ζίτσας ενημέρωσε τους δημότες για την «απόφαση για δημιουργία δημοτικής παράταξης που θα συμμετάσχει στις επόμενες δημοτικές εκλογές» αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.
    Μάλιστα...
πέρα από την επιτόπου ενημέρωση, έγινε και ανάρτηση της ανακοίνωσης στο επίσημο site του ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Ζίτσας.
    Η δημοσιοποίηση και επίσημα πλέον αυτής της απόφασης του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Ζίτσας δημιουργεί νέα δεδομένα στο προεκλογικό δημοτικό σκηνικό, καθώς δημιουργείται αναδιάταξη των πολιτικών τοπικών δυνάμεων και των παραταξιακών συσχετισμών.
    Ήδη έγκυρα σας είχαμε ενημερώσει από τον Μάρτιο για τα δεδομένα. Ως πιθανότερος για υποψήφιος Δήμαρχος ακούγεται ο γνωστός γεωπόνος κ. Μαν. Ματσάγκας μέλος της Γραμματείας της Δημοτικής Οργάνωσης Ζίτσας του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, χωρίς όμως μέχρι τώρα αυτό να έχει οριστικοποιηθεί
    Όσον αφορά την επίσκεψη στη Μεταμόρφωση, αυτή έγινε με παρουσία αρκετών κατοίκων (φωτό).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΖΙΤΣΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
    Την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 κλιμάκιο της δημοτικής οργάνωσης Ζίτσας του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, συνοδευόμενη από το βουλευτή Χρήστο Μαντά, τον επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αύριο» Γιάννη Παπαδημητρίου και τον συντονιστή Κώστα Βενέτη, επισκέφθηκε τη Μεταμόρφωση του Δήμου Ζίτσας.
    Στη συνάντηση με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Δημήτρη Μπάρκα και κατοίκων του χωριού, αναλύθηκε η σημερινή πολιτική κατάσταση και η ανάγκη ανατροπής της, έγινε ενημέρωση για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ για την τοπική αυτοδιοίκηση και την απόφαση για δημιουργία δημοτικής παράταξης που θα συμμετάσχει στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
    Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου ενημέρωσε για τα προβλήματα και τα αιτήματα του χωριού και ακολούθησε συζήτηση με τους κατοίκους για τα τοπικά αλλά και γενικότερα ζητήματα, με κυρίαρχο την άσχημη οικονομική κατάσταση και την ανεργία.
    Η Δημοτική Οργάνωση Ζίτσας του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ κατέγραψε τα προβλήματα του χωριού και της περιοχής και ανανέωσε το ενδιαφέρον για επόμενη συνάντηση με το Τοπικό Συμβούλιο και τους κατοίκους.
    Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν εξορμήσεις και σε άλλα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου μας.
Αναλυτικά:
1. Βουτσαρά, έδρα πρώην Δήμου Μολοσσών
2. Κληματιά, έδρα πρώην Δήμου Ευρυμενών.
3. Ζίτσα, έδρα πρώην Δήμου Ζίτσας
4. Ελεούσα, έδρα πρώην Δήμου Πασσαρώνας
    Θα υπάρξει ενημέρωση των Συνδημοτών μας για τον ακριβή χρόνο πραγματοποίησής τους, με σχετικές ανακοινώσεις.
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣ»

Η ανάρτηση στο επίσημο site του ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Ζίτσας.