Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Την πάτησε άγρια ο Λυκειάρχης…

Η πιο πετυχημένη πρωταπριλιάτικη φάρσα εφέτος έγινε στο Δήμο Ζίτσας. Και μάλιστα καθόλου απλή. Κινητοποιήθηκε η Αστυνομία καθώς και ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος για εξουδετέρωση βομβών.
Τι ακριβώς έγινε? Κάποιοι...
μαθητές προφανώς που ήθελαν να “λουφάρουν” το μάθημα τηλεφώνησαν στον Λυκειάρχη Ελεούσας κ. Νίκο Παππά και είπαν ότι τρομοκρατική οργάνωση τοποθέτησε βόμβα στο Λύκειο Ελεούσας.
Πανικόβλητος ο διευθυντής εκκένωσε άμεσα όλο το σχολικό συγκρότημα και ειδοποίησε πάραυτα την αστυνομία. Τα περιπολικά που πήγαν κατευθείαν απέκλεισαν το χώρο, ενώ η ειδική ομάδα με εκπαιδευμένο σκύλο έκανε φύλλο και φτερό όλο το χώρο του σχολικού συγκροτήματος.
Όπως είναι προφανές απεδείχθη “άνθρακες ο θησαυρός”. Στις παραδίπλα καφετέριες οι μαθητές απολάμβαναν τα εσπρεσάκια και τα φρέντο τους σκασμένοι στα γέλια. Ο Λυκειάρχης την είχε πατήσει άγρια και οι μαθητές λουφάρισαν το μάθημα…... 

    Βέβαια και να κατάλαβε ότι είναι πρωταπριλιάτικο δεν μπορούσε να κάνει αλλοιώς. Και τώρα το άγχος όλων είναι να μην επαναληφθεί του χρόνου, τόσο εκεί όσο και σε άλλα σχολεία!!!