Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Εκλέχτηκε η γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Δήμου Ζίτσας…

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ οργανώνεται στο Δήμο Ζίτσας. Συμφωνεί με την πρόταση για «Ορεινή χάραξη της Ιόνιας Οδού».
Όπως πρώτοι, έγκυρα  και αποκλειστικά προ 8ημέρου σας ενημερώσαμε, την Παρασκευή 22-2-2013 στην Ελεούσα, έδρα του Δήμου Ζίτσας, συγκεντρώθηκαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, για τη συγκρότηση της τοπικής οργάνωσης του δήμου, «έχοντας ως σκοπό την ανάδειξη των πραγματικών προβλημάτων, που καταστρέφουν το λαό μας και προστατεύουν τα συμφέροντα των δανειστών και της ολιγαρχίας» όπως αναφέρουν.
Εκλέχτηκε ομόφωνα η συντονιστική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ του Δήμου Ζίτσας που αποτελείται από τους:



    1.    Κάλτσας Μάκης (Βουνοπλαγιά)
    2.    Κίτσιος Βασίλειος (Παλιουρή)
    3.   Ντάφης Βασίλειος (Ελεούσα)
    4.    Πανταζής Στέφανος (Ελεούσα)
    5.    Τσάγγος Θωμάς (Κάτω Λαψίστα)
    6.    Φίλης Ανδρέας (Ροδοτόπι).

Όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της η συντονιστική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ του Δήμου Ζίτσας «ευελπιστούμε να συμβάλλουμε με τις προσπάθειές μας, στην επίλυση των τοπικών μας προβλημάτων και μέσα απ’ το διάλογο και τους κοινωνικούς αγώνες, να διαμορφώσουμε προτάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας, με γνώμονα τις ανάγκες της κοινωνίας, την απασχόληση και ευημερία της πλειοψηφίας και όχι το κέρδος των λίγων».

Για την Ιόνια Οδό
Παράλληλα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η τοπική Συντονιστική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ασχολήθηκε με τρέχοντα θέματα οργανωτικής φύσης καθώς και με επίκαιρα ζητήματα του Δήμου Ζίτσας, όπου και συμφώνησε με την πρόταση για «Ορεινή χάραξη της Ιόνιας Οδού». Σχετική ανακοίνωση αναμένεται τις επόμενες μέρες.

Επικοινωνία
Τέλος ανοιχτή γραμμή με τους δημότες του Δήμου Ζίτσας εγκαινίασε η τοπική Συντονιστική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν και μέσω του email της οργάνωσης:  syriza.zitsas@gmail.com