Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Αρχοντική η χθεσινή τηλεοπτική εμφάνιση του Μιχ. Κατσάνου για την ορεινή χάραξη της Ιόνιας (ΒΙΝΤΕΟ)…

Ενωτικός και ουσιαστικός, ασχολήθηκε μόνο με την ουσία.
πηγή: epirusgate
Χωρίς επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και ανούσιες επιθέσεις εμφανίστηκε χθες βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του TV1 ο πρώην δήμαρχος Ευρυμενών κ. Μιχ. Κατσάνος. Έδειξε από την αρχή, πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το πως θα δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα της χάραξης της Ιόνιας Οδού που απασχολεί το σύνολο των δημοτικών Ενοτήτων στο δήμο Ζίτσας.
Άφησε στην άκρη τα όποια παράπονα έχει από τη σημερινή δημοτική αρχή για τις ώριμες μελέτες και τα γεμάτα ταμεία που παρέδωσε, τα οποία όμως δεν έγιναν ποτέ έργα.
Επίσης, δεν θέλησε να εκμεταλλευτεί για λογαριασμό της πρωτοβουλίας των τεσσάρων, την αδράνεια των Ρογκότη και Γαρδίκου στο…
συγκεκριμένο θέμα. Πραγματικός άρχοντας ο Μιχάλης, ούτε καν τους ανέφερε, ούτε καν τους άσκησε κριτική.
Ακόμη και για την παντελή απουσία τους στη συνεχιζόμενη μόλυνση του ποταμού Καλαμά τους κάλυψε. Μίλησε για το αύριο και άφησε στην άκρη το χθες.
Μπορούσε να πει πολλά, αφού γνωρίζει όσο λίγοι τα πάντα. Και κυρίως τώρα που η δημοτική αρχή Ρογκότη είναι... τάβλα, αφού ασχολείται διαρκώς με τη διαδοχολογία θα ήταν ιδιαίτερα εύκολο για τον ίδιο να τους ξεμπροστιάσει. Όμως και πάλι το απέφυγε!

Για να δείτε το ΒΙΝΤΕΟ κλικ εδώ .