Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

“Παράξενος” Βούζας…

(2 ΒΙΝΤΕΟ) Τηλεοπτική εμφάνιση ως πρ. Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στην έναρξη του 8ου συνεδρίου του! Για το Δήμο Ζίτσας εμφανίστηκε «Βλετσικότερος του Βλέτσα»!
κλικ για zoom
πολιτικό σχόλιο του ειδικού συνεργάτη Γ.Π.
    Σε προχθεσινή του συνέντευξη (1 Μαρτίου 2013) στο τοπικό κανάλι TV1 (στον κ. Π. Μπούρχα), ο κ. Χρυσ. Βούζας με αφορμή την έναρξη του 8ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, σχολίαζε με την ιδιότητα του πρ. Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων (που μάλιστα αναγράφονταν διαρκώς στην εικόνα)  ομιλίες κλπ. τοποθετούμενος μπροστά στο κάτοπτρο του ΠΑΣΟΚ.
    Παράλληλα  ο “δηγματοσκόπος” της εφημερίδας του, ανέλαβε να σχολιάσει ατεκμηρίωτα το...
άρθρο του zitsagate (της 26-11-2012), όπου σε πολιτικό σχόλιό μας αναφέρονταν ότι ο κ. Βούζας «διεκδικεί αποκλειστικά για τον ίδιο ότι είχαν και οι Φ. Κούργιας, Κ. Νούσης, Ελ. Μπιζμπιλής, Θ. Παπαδόπουλος, Θ. Σιώζιος, Απ. Μπαϊραμπάς, Φ. Τσιάνος, Σ. Ζαφείρης, Τ. Βασιλείου, Π. Παπακώστας κλπ» (κλικ για το άρθρο). 
    Τούτο αφού κ. Βούζας θεωρεί πως αυτός και μόνο αυτός κατέβηκε χωρίς κομματική στήριξη(*) και όχι βέβαια όλοι οι προηγούμενοι υποψήφιοι δήμαρχοι, με αφορμή τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Θωμά Παπαϊωάννου.
    Και βέβαια απάνηση ο κ. Βούζας ΔΕΝ έδωσε καμία!!!!!

Η εμφάνιση ως πρ. Γραμματέας ΝΕ ΠΑΣΟΚ

    Και καλό θα ήταν ο κ. Βούζας κοιτώντας το κάτοπτρο, να ασχοληθεί με τα του οίκου του, αντί να σχολιάζει (χωρίς να δίδει καμία απάντηση) τα άρθρα μας. Και όταν βέβαια εμφανίζεται στην έναρξη του 8ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ τηλεοπτικά ως ο προηγούμενος Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων (αλήθεια τι κοντά!!!) κάνοντας κομματικά σχόλια, τούτο προφανώς κάτι σημαίνει (αποσπάσματα εδώ)

Η εξύμνηση του έργου του κ. Βλέτσα



    Όμως τι σημαίνει πάλι το γεγονός ότι στην ίδια συνέντευξη ο κ. Βούζας εμφανίστηκε «Βλετσικότερος του Βλέτσα» εξυμνώντας το έργο του στον πρώην Δήμο Πασσαρώνος??? (κλικ εδώ ).
    Πλέον είναι καιρός ο Χρυσόστομος να ξεκαθαρίσει δημόσια αν εξακολουθεί να είναι ΠΑΣΟΚ ή αν είναι πολιτικά μεταλλαγμένος. Και βέβαια αν σταθεροποιήθηκε κάπου και που.
Τίποτα άλλο.

(*) Επιπρόσθετα δε κανείς μάλλον από όλους αυτούς ΔΕΝ διεκδικούσε μέχρι την τελευταία στιγμή με τόση φορτικότητα το κομματικό χρίσμα όση ο κ. Βούζας, ο οποίος πρώτιστα διεκδικούσε να είναι κομματικά (του ΠΑΣΟΚ) χρισμένος υποψήφιος δήμαρχος. Άλλωστε ως τότε ήταν Γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ (όταν μάλιστα ψηφίστηκε το πρώτο μνημόνιο), έχοντας μάλιστα διατελέσει και υποψήφιος Βουλευτής του.

Γ.Π.




Περιμένουμε τις απαντήσεις...