Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Ημερίδα: ενημέρωσης ανέργων για τις Τοπικές Δράσεις Ένταξης…

    Ημερίδα διοργανώνεται στο Ροδοτόπι και θα επαναληφθεί στη Ζίτσα για ενημέρωση σχετικά με τις Τοπικές Δράσεις Ένταξης για Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες.
    Οι ημερίδες έχουν σκοπό μεταξύ άλλων την ενημέρωση ωφελούμενων ανέργων της περιοχής, για τις δράσεις του προγράμματος, τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα και την επιλογή ανέργων που εντάσσονται σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες όπως αυτές έχουν εγκριθεί.
Οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν στο…
Πνευματικό Κέντρο Ροδοτοπίου την Δευτέρα 1 Απριλίου, ώρα 18:00 και την Δευτέρα 8 Απριλίου, ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Ζίτσας.

Πιο λεπτομερώς οι εκδηλώσεις επιδιώκουν:
    Την ενημέρωση και ενεργοποίηση των Φορέων και των δυνητικά ωφελούμενων ανέργων της περιοχής, για τις δράσεις του προγράμματος, τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα και την επιλογή ανέργων που εντάσσονται σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες όπως αυτές έχουν εγκριθεί.
    Απώτερος στόχος η προετοιμασία και προώθηση των ωφελούμενων για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας, για απασχόληση σε επιχειρήσεις αλλά και στην αυτοααπασχόληση, είτε ατομικά είτε μέσα από το νέο Θεσμό των «Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων».