Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Έρμη αυτοδιοίκηση: Δημοτικός σύμβουλος βρίσκεται στο κρατητήριο και περνά αυτόφωρο!!!

    Όπως αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ του τοπικού ιστολογίου epirusgate, Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης και δημοτικός σύμβουλος δήμου του Νομού Ιωαννίνων, φέρεται να βρίσκεται στο κρατητήριο και περνά αυτόφωρο!!!
    Αυτό φέρεται να συνέβη ύστερα από μήνυση που του υπέβαλε διαιτητής για εξύβριση και χειροδικία. Αναλυτικά το ρεπορτάζ...
του epirusgate:
    Από το γήπεδο στο κρατητήριο, από εκεί το πρωί στο Μεταγωγών και καπάκι στο Αυτόφωρο. 
    Αυτό είναι το δρομολόγιο που ήδη διανύει ο θερμόαιμος αυτοδιοικητικός, ο οποίος χθες το μεσημέρι, εξύβρισε και χειροδίκησε κατά γνωστού διαιτητή της περιοχής, στη διάρκεια ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού αγώνα.!!!
    Η μήνυση που υποβλήθηκε εις βάρος του, προκάλεσε τη σύλληψή του συγκεκριμένου παράγοντα της τοπικής αυτοδιοίκησης.
    Ο κατηγορούμενος είναι Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης και δημοτικός σύμβουλος δήμου της περιοχής.
   Το πάθος του για την αυτοδιοίκηση και το ποδόσφαιρο είναι γνωστό. Όπως και οι αγώνες του για ένα καλύτερο αύριο. Από χθες όμως μας κάνει να αναρωτιόμαστε, που είναι τα όρια της ευπρέπειας αλλά και που χάθηκαν τα διδάγματα που θα έπρεπε να διδάσκουν στη νεολαία μέσα και έξω από τα γήπεδα οι δημόσιοι άντρες του τόπου.
    Και επειδή, η δουλειά κάνει τους άντρες, καλό είναι ορισμένοι "μάγκες" να μη βροντοχτυπούν τις... "χάντρες" αλλά να ξαναπιάσουν κανένα πιλοφόρι και κανένα... μυστρί!!!

πηγή : epirusgate