Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Κέντρο Υγείας Βουτσαρά: 10 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς…

Σημαντική πρωτοβουλία του κ. Ράρρα για εκδήλωση όπου θα βραβευτεί το προσωπικό για την προσφορά του. 
Αποτελεί κυριολεκτικά υποχρέωση του Δήμου Ζίτσας η εκδήλωση για τα δέκα  χρόνια λειτουργίας και προσφοράς του Κ.Υ. Βουτσαρά και βέβαια όλη η πρωτοβουλία πιστώνεται στον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Φ. Ράρρα.
Αυτό, όπως πληροφορούμαστε, αποφασίστηκε κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Παραφωνία υπήρξε η “επίθεση” που αναίτια δέχθηκε για...
τις παραμέτρους της πρωτοβουλίας του αυτής ο αντιδήμαρχος από τον κ. Βούζα, όμως οι πειστικές διευκρινήσεις του κ. Ράρρα και του Δημάρχου κ. Ρογκότη έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους και το θέμα της εκδήλωσης πέρασε ομόφωνα αφού συμφώνησε τελικά και ο κ. Βούζας.
Η προσφορά του διευθυντή και όλων των εργαζομένων στο Κέντρο Υγείας Βουτσαρά από το 2003 που ξεκίνησε ως τώρα είναι σημαντική για όλους τους δημότες του Δήμου Ζίτσας και ιδιαίτερα για εκείνους των πρώην Δήμων Μολοσσών, Ζίτσας και Ευρυμενών. Αποτελεί πραγματικά μια όαση περίθαλψης σε μια περιοχή που τόσο την έχει ανάγκη. Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου με την παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου Χατζηκώστα, εκπροσώπου του Ιατρικού Συλλόγου και βέβαια πολλών άλλων που αναγνωρίζουν τη συμβολή του.