Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Δείλιασε ο Βούζας για τον Καλαμά…

«Σαν τη μεταγραφή του Πίου – Πίου» η μήνυση λένε οι δημότες.
    «Κροκοδείλια» αποδεικνύονται τα δάκρυα για τον Καλαμά, αφού ως πολύ κατώτερη του αναμενομένου χαρακτηρίζεται η κίνηση της παράταξης “Συμμαχία πολιτών” και του επικεφαλής της κ. Χρυσ. Βούζα, να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για τη ρύπανση του Καλαμά, αποφεύγοντας “να πει τα πράγματα με το όνομά τους” ΜΗ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ όσους ρυπαίνουν, αλλά στρεφόμενος κατά αγνώστων!!!
    Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά νομικοί κύκλοι η αποφυγή παράθεσης ονομάτων με...
την “κατά παντός υπευθύνου” πολιτικά αόριστη αναφορά στη μήνυση, αδυνατίζει την παρέμβαση.  
    Άλλωστε μετά την προ 20ημέρου ανακοίνωση της “Συμμαχίας πολιτών” όπου αναφέρονταν χαρακτηριστικά «Αλήθεια, η Δημοτική Αρχή - Δεν ξέρει ποιος ρυπαίνει; - Δεν ξέρει τίποτα για την ΒΙΠΕ; - Δεν ξέρει τίποτα για τον βιολογικό όπου όλοι φωνάζουν ότι δεν επαρκεί; - Δεν ξέρει ότι από τον βιολογικό ποτίζεται ο κάμπος με ότι αυτό συνεπάγεται; - Δεν έχει δει ποτέ τι γίνεται στην τάφρο; Επειδή εμείς ξέρουμε και δεν είμαστε διατεθειμένοι να σιωπήσουμε εν ονόματι καμίας σκοπιμότητας» ο πήχης των προσδοκιών τέθηκε ψηλά, αφού υποδηλώνονταν σαφώς ότι θα μηνυθούν συγκεκριμένες επιχειρήσεις και όχι "άγνωστοι". 
    Ασφαλώς οι προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί από την επί εξάμηνο “διαφήμιση” της πολυαναμενόμενης μήνυσης δεν ευοδώθηκαν. Πολλοί περίμεναν τουλάχιστον να υπάρξει η τόλμη της μήνυσης κατά συγκεκριμένων ονομάτων, ιδιαίτερα μάλιστα αφού ήδη υπάρχουν οι μηνύσεις αρμοδίων υπηρεσιών και η επιβολή προστίμων. Ή τουλάχιστον να κατονομαστούν ευθέως οι ρυπαίνοντες. 
    Όλη η ιστορία με την μήνυση χαρακτηρίζεται από δημότες ως επικοινωνιακή, ανάλογη της μεταγραφής του Πίου - Πίου στη γνωστή διαφήμιση, που λένε ότι  "ο κ. Βούζας έβαλε ψηλά τον πήχη και τελικά πέρασε από κάτω"
   Αίσθηση επίσης προκάλεσε η απουσία του προέδρου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας, Νομικού κ. Γιώργου Οικονόμου του οποίου η παρουσία είχε προαναγγελθεί.
    Δειλία δυστυχώς και ο Καλαμάς συνεχίζει το κλάμα του…
πολιτική ανάλυση : zitsagate
Το βίντεο με τις δηλώσεις των νομικών και του κ. Βούζα εδώ
-----------------------------------------------------
ενημέρωση 15 Αυγούστου 2012 - σχόλιο "ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ"