Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

1st ΘΕΟΓΕΦΥΡΟ FESTIVAL στον «Μύλο Του Αχιλλέα»...

Στο ΛΙΘΙΝΟ ΖΙΤΣΑΣ Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Αυγούστου
κλικ για μεγέθυνση
Ο «Μύλος Του Αχιλλέα», στις όχθες του ποταμού Καλαμά, πλάι στο ιστορικό Θεογέφυρο (Λίθινο Ζίτσας) διοργανώνει το «1st ΘΕΟΓΕΦΥΡΟ FESTIVAL», με στόχο την ανάδειξη του εκπληκτικού φυσικού τοπίου της περιοχής καθώς και την ανάπτυξη δράσεων ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για την προστασία του ποταμού Καλαμα. Προσκεκλημένοι του διήμερου μουσικού φεστιβάλ που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, είναι...
ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η μουσική σκηνή των Ιωαννίνων:

- Την πρώτη ημέρα, την Παρασκευή 17 Αυγούστου, εμφανίζεται ζωντανά ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ (Τρίφωνο) με την ορχήστρα του, που μετά τον επαναπατρισμό του στα Γιάννενα στολίζει με τις μουσικές του τη σκηνή της πόλης και όχι μόνο. Τη συναυλία ανοίγουν οι ΧΙΤΖΑΖ, με παραδοσιακές και ρεμπέτικες μελωδίες. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00, είσοδος 3 ευρώ.

- Τη δεύτερη ημέρα, το Σάββατο 18 Αυγούστου, τη σκυτάλη παίρνει ο Γιαννιώτης rocker ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΚΗΣ με τους Troublemakers και οι NORMA, που θα ανεβάσουν τα ντεσιμπέλ σε ένα river rock party γεμάτo ενέργεια και παλμό. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι επίσης Γιαννιώτες CROSSROADS (classic rock) και ELECTRIFY(heavy rock). Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30, είσοδος 3 ευρώ.
Το 1st ΘΕΟΓΕΦΥΡΟ FESTIVAL είναι μια καινούρια και φιλόδοξη προσπάθεια με πολύ μεράκι και αγάπη για τις ομορφιές και τον φυσικό πλούτο του τόπου μας και οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους τους χορηγούς για τη βοήθειά τους και προσκαλούν το κοινό της περιοχής, κατοίκους και επισκέπτες, να τη στηρίξουν με τη συμμετοχή τους.


Πληροφορίες:

FACEBOOK: ΘΕΟΓΕΦΥΡΟ ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ
www.theogefyro.gr
τηλ:693249144 & 6937478619