Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Γιώργο και Ιουλιέττα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

    Με αφορμή τη συμμετοχή των συνδημοτών μας πρωταθλητών, του Γιώργου Τζιάλλα στην Κωπηλασία και της Ιουλιέττας Μπουκουβάλα στο Τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, γεγονός που αποτελεί από μόνο του υψίστης σημασίας και...
αξίας κατάκτηση, εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή μας στην προσπάθειά τους να στεφθούν νικητές.
    Έχουν αποδείξει με την αγωνιστική τους παρουσία ότι ανήκουν στα υψηλότερα επίπεδα στον τομέα του αθλητισμού, στα αθλήματα της Κωπηλασίας και του Τζούντο, με πολλές και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό τους.
Τους ευχόμαστε ολόψυχα να προσθέσουν ακόμη μία διάκριση και ίσως τη σημαντικότερη, μιας και η κατάκτηση ενός Ολυμπιακού μεταλλίου αποτελεί το μεγαλύτερο όνειρο για κάθε αθλητή.
    Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτό το μετάλλιο να έχει χρυσό χρώμα.
    Αξίζουν από όλους μας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όσα μας έχουν χαρίσει μέχρι σήμερα.
    Είμαστε σίγουροι ότι θα δώσουν ξανά τον καλύτερο αγωνιστικό τους εαυτό αναγκάζοντάς μας και πάλι να τους χειροκροτήσουμε και πάλι να τους αποθεώσουμε και πάλι να νιώσουμε περήφανοι για χάρη τους.
    Γιώργο και Ιουλιέττα ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τις δικές σας. Αισθανόμαστε ήδη τεράστια περηφάνια για την διαχρονική σας αγωνιστική παρουσία.
    Τις θερμότερες ευχές μας για ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

Όλοι οι δημότες του Δήμου Ζίτσας





Σημ. Καλά θα κάνει ο Δήμος Ζίτσας να γνωρίζει τουλάχιστον τα ορθά επώνυμα των πρωταθλητών μας. Είναι Γιώργος Τζιάλλας και όχι Τζάλλας, όπως τον γράφει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Ζίτσας. Άγνοια ή κάποιος δαίμων...