Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο του ταχυδρόμου - δημοτικού συμβούλου του Δήμου Ζίτσας μεταξύ Τύριας - Ανθοχωρίου…

(ΒΙΝΤΕΟ) Σε περίπου 25.000 € ανέρχεται η λεία της ληστείας. Θύμα των θρασύτατων ληστών ο Θανάσης Μαρκούλας. Τον λήστεψαν και του πήραν χρήματα και αυτοκίνητο.
Διαστάσεις λαμβάνει η εγκληματικότητα στην περιοχή μας αφού μέσα σε ελάχιστες ώρες, κατεγράφησαν δύο σοβαρά περιστατικά σε Μέτσοβο και Ανθοχώρι Τύριας.
Άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν στον ταχυδρόμο Θανάση Μαρκούλα (δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Ζίτσας, πρόεδρο της σχολικής επιτροπής και πρώην αντιδήμαρχο Μολοσσών) που πήγαινε την αλληλογραφία και χρήματα για συντάξεις στο...
χωριό Ανθοχώρι του Δήμου Δωδώνης κοντά στην Τύρια. Τον αιφνιδίασαν και έκλεψαν όχι μόνο ό,τι έφερε μαζί του αλλά και το αυτοκίνητό του!
Πρόκειται σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες για δύο ή τρείς ληστές που μίλαγαν σπαστά ελληνικά.
Είχαν στήσει ενέδρα στο δρόμο, στο ύψος του Αγίου Νικολάου Δωδώνης, βάζοντας πέτρες στο οδόστρωμα. Ο ταχυδρόμος σταμάτησε για να παραμερίσει τα εμπόδια και εκείνη τη στιγμή πετάχτηκαν οι δύο δράστες, του έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο και του είπαν πως δεν θα του κάνουν τίποτα, αν τους έδινε το αυτοκίνητο. Ο ταχυδρόμος δεν πρόβαλε αντίσταση και έτσι, οι δύο δράστες διέφυγαν εύκολα και γύρω στις 13:00, το αυτοκίνητο βρέθηκε σε μικρή απόσταση από τη σημείο της ληστείας.

Για να δείτε το 1ο βίντεο κλικ εδώ




ρεπορτάζ από epirusTV1