Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Πρόσληψη εκτάκτου προσωπικού για την εκτέλεση έργων με αυτεπιστασία…

Βγήκε η εγκύκλιος του Υπουργείου για την διαδικασία πρόσληψης. Η πρόσληψη πραγματοποιείται με απόφαση του αρμοδίου οργάνου (δήμαρχος).
    Αφορά τις ειδικότητες : ΔΕ Ηλεκτρολόγων, ΔΕ Οδηγών, ΔΕ Τεχνιτών Οικοδόμων, ΔΕ Τεχνιτών Ελαιοχρωματιστών, ΔΕ Τεχνιτών Σιδεράδων, ΔΕ Υδραυλικών, ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων και ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων.
    Όπως αναφέρει η εγκύκλιος «…Εφόσον τα δικαιολογητικά είναι πλήρη, ο φορέας υποχρεούται να προβεί στην πρόσληψη των επιλεγέντων εντός προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την...
ημερομηνία ενημέρωσής του από τον ΟΑΕΔ. Οι επιλεγέντες, από την ημερομηνία επιλογής τους και για το χρονικό διάστημα της ανωτέρω προθεσμίας, εντός της οποίας πρέπει να ολοκληρωθεί η πρόσληψή τους από τον οικείο φορέα, δεν δύνανται να επιλεγούν για άλλο έργο αυτεπιστασίας στον ίδιο ή σε άλλο φορέα. Η πρόσληψη πραγματοποιείται με απόφαση του αρμοδίου οργάνου (δήμαρχος), στην οποία αναφέρονται το ονοματεπώνυμο καθενός από τους προσλαμβανόμενους, η ειδικότητα στην οποία προσλαμβάνονται, καθώς και η διάρκεια της απασχόλησης…»
    Αναλυτικά όλη η εγκύκλιος κλικ εδώ.