Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Να γιατί θέλει ο κ. Φίλιος την Παιδόπολη…

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ: Πως ο Φίλ. Τσουμάνης βρήκε το Ρογκότη βολικό και τον έπιασε στον ύπνο – Ο κ. Τσουμάνης έμαθε ότι οι άστεγοι είχαν βρει καταφύγιο στο παλιό Άσυλο Ανιάτων (οδός Λαμπρίδη) μαζί με λαθρομετανάστες! Τους έδιωξαν ή όχι από εκεί τους αστέγους ; Υπήρξε άραγε ρατσιστική κίνηση ; Τώρα θέλουν να τους πάνε στην Παιδόπολη. Ευτυχώς αντέδρασε το Δημοτικό Συμβούλιο Ζίτσας και οι κάτοικοι! Ευτυχώς ο Ρογκότης το γύρισε (αν δεν τον ξαναφέρει βόλτα ο Τσουμάνης), γιατί ο Τσουμάνης θέλει να κάνει κοινωνική πολιτική στις πλάτες άλλου Δήμου...

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες και δημοσιεύματα του Δεκεμβρίου 2011.

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ : Η κινητοποίηση του «Πολιτιστικού Συλλόγου Λούτσας» στα μέσα Δεκεμβρίου 2011, στις εγκαταστάσεις του παλιού Ασύλου Ανιάτων με την παρουσία του δημάρχου Ιωαννιτών κατέληξε στη διαπίστωση ότι εκεί έχουν βρει καταφύγιο άστεγοι και λαθρομετανάστες!
Τότε που βρέθηκαν εκεί άστεγοι και λαθρομετανάστες, έγινε η πρόταση...
να αξιοποιηθούν οι εγκαταστάσεις του παλιού Ασύλου για (προσέξτε) την μεταφορά του 5ου ΚΑΠΗ, την λειτουργία παιδικού σταθμού, τη δημιουργία αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και γυμναστικής για τις ανάγκες του Προγράμματος Αθλητισμός και Γυναίκα, τη διάθεση χώρου για τις ανάγκες των Πολιτιστικών Συλλόγων και την οργάνωση χώρου άθλησης της νεολαίας. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ – ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ ΜΕΡΙΑ!!!
Μάλιστα ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος προχώρησε και σε κατάληψη του χώρου όπου είχαν βρεθεί οι άστεγοι και οι λαθρομετανάστες!!! Υπενθυμίζουμε ότι πρόεδρος του συλλόγου είναι ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ιωαννίνων κ. Μέμος Αθαν.!!!  Υπενθυμίζουμε επίσης ότι πήγε και ο κ. Φίλιος και μάλιστα υπέβαλλε αίτημα με επιστολή προς τον υφυπουργό Υγείας Μάρκο Μπόλαρη για την παραχώρηση της έκτασης του παλιού Ασύλου στο δήμο Ιωαννιτών.
Έτσι ο Δήμος Ιωαννιτών ψάχνοντας, έφερε …βόλτα τον κ. Ρογκότη να μην αντιδράσει για την Παιδόπολη.

Τα δημοσιεύματα : ert.gr, epiruspost.gr, ioannina24.gr, palmosipirou.gr .

Οι φωτογραφίες :




  
ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΑΜΠΡΙΔΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. 
Ο ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΡΟΓΚΟΤΗ ΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ.