Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ντρέπεται μη τον κράξουν ο Ρογκότης…

Δήμαρχε …έχεις 10ήμερη προθεσμία!
Ο δήμαρχος κ. Ρογκότης οφείλει να καταλάβει ότι αυτός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο Δήμο Ζίτσας και κανένας άλλος. Πρέπει να μάθει να σέβεται πρώτα ο ίδιος και να εκτελεί τις αποφάσεις του χωρίς μπρός – πίσω.
Αντί λοιπόν να δείξει αποφασιστικότητα, όπως επιβάλλεται για το καλό του δήμου αλλά και για την εύρυθμη λειτουργία, κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του. Γιατί…
ενώ αποφάσισε να καρατομήσει τον αντιδήμαρχο κ. Σπ. Μάντζιο, (όπως σας αποκαλύψαμε προ δύο εβδομάδων  κλικ εδώ) και να δώσει τον πρώην Δήμο Ευρυμενών στον κ. Σπ. Πάικα και τον πρώην Δήμο Ζίτσας στον κ. Βασ. Γαρδίκο, έβαλε όπισθεν μη τυχόν και τον …κράξουν επειδή το zitsagate το αποκάλυψε!
Δήμαρχε σε αυτά τα πράγματα δεν χωράει ντροπή. Αφού πήρες μια απόφαση, βλέποντας τα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες εκτέλεσέ την. Μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει. Τι τώρα τι σε 10 μέρες.
Άντε κ. Ρογκότη η μισή ντροπή δική μας που το αποκαλύψαμε.
Προχώρα δήμαρχε δυνατά με τόλμη και αποφασιστικότητα και μη φοβάσαι τίποτα. Σε 10 μέρες το θέμα να κλείσει! Δεν θα σε κράξει κανείς, μη ντρέπεσαι…

.