Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

70 προσλήψεις ανέργων από το Δήμο Ζίτσας !

Πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις…
    Εγκρίθηκαν τα προγράμματα Κοινωφελούς Απασχόλησης στο Νομό Ιωαννίνων με συνολικά 628 θέσεις εργασίας. Από αυτές στο Δήμο Ζίτσας εγκρίθηκαν 70 θέσεις για πρόσληψη ανέργων.
    Το πρόγραμμα της πρόσληψης υλοποιείται μέσω μη κυβερνητικών οργανώσεων (ΜΚΟ) και συγκεκριμένα για το Δήμο Ζίτσας μέσω του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ.
    Με δεδομένο το τεράστιο αριθμό ανέργων που υπάρχει στο Δήμο Ζίτσας, ιδιαίτερα μάλιστα σήμερα που η οικονομική κρίση μαστίζει το σύνολο του πληθυσμού, η ευθύνη της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου κ. Ρογκότη για την ορθή και χωρίς “πλάγια μέσα” αλλά μέσα στα νόμιμα πλαίσια επιλογή αυτών που...
θα προσληφθούν είναι ιδιαίτερα αυξημένη, αφού ήδη οι ΜΚΟ συντάσσουν τα τεχνικά δελτία αξιολόγησης. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων ανέργων θα αρχίσουν να υποβάλλονται πολύ σύντομα, μέσα σε προθεσμία που θα ανακοινώσει ο Δήμος Ζίτσας.
    Το zitsagate δημοσιοποιεί το θέμα, ώστε κάθε δημότης να μπορέσει να διεκδικήσει αξιοκρατικά την πρόσληψή του και θα δημοσιοποιήσουμε επίσης και την προθεσμία ώστε να είναι όλοι ενημερωμένοι.



.