Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Φέτος τα 60 χρόνια της αδελφότητας Ζιτσαίων «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΙΔΗΣ»…

κλικ για μεγέθυνση
Γενική συνέλευση, κοπή βασιλόπιτας και τιμητικές διακρίσεις την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012
ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΖΙΤΣΑΙΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σύμφωνα με το άρθρο 9 του καταστατικού και τη σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, καλούμε όλα τα μέλη της Αδελφότητας σε τακτική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 10:00 π.μ. Η Γενική Συνέλευση θα γίνει…
στα γραφεία της Αδελφότητας, στην οδό Βηλαρά 7, 1ος όροφος, στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου (τηλ. 2105241758 ) με θέματα:
1. Απολογισμός
2. Ψήφιση προϋπολογισμού έτους 2011
3. Έλεγχος πεπραγμένων
4. Προτάσεις μελών- αποφάσεις
5. Εκλογή νέου Δ.Σ, Εποπτικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων στην Π.Σ.Ε και την Ομοσπονδία Άνω Καλαμά.
Θα θέλαμε να τονίσουμε για μια ακόμη φορά, ότι η συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική, η γνώμη σας και οι απόψεις αναγκαία προϋπόθεση για να λειτουργήσει η Αδελφότητα με ζωντάνια και αποτελεσματικότητα , ώστε να μπορέσει να υπηρετήσει τους στόχους της.
Ευελπιστώντας στην αμέριστη συμπαράστασή σας στο έργο της Αδελφότητας και στην ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου σας περιμένουμε στη συνέλευση.        
Η χαρά μας θα ήταν μεγάλη αν στο κάλεσμά μας αυτό είχαμε την ανταπόκριση από τη νεολαία του χωριού μας η οποία ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Η νεολαία μας είναι αυτή που πρέπει να πάρει στα χέρια της τις τύχες της Αδελφότητάς μας.
Την ίδια ημέρα θα γίνει και η κοπή της βασιλόπιτας . Ελάτε να κόψουμε την πίτα, να ευχηθούμε για τον καινούργιο χρόνο και να πιούμε ζιτσιώτικο τσίπουρο , φετινής παραγωγής.
Φέτος 60 χρόνια από την ίδρυση της Αδελφότητας, το Δ.Σ αποφάσισε να απομείνει τιμητικές διακρίσεις στα ιδρυτικά μέλη της Αδελφότητας που βρίσκονται στη ζωή.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                                  Η Γραμματέας