Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Δήμαρχος ευχήθηκε σε αντίπαλο: "Σύντομα να αναλάβεις Αντιδήμαρχος!!!"

Ποιος λέτε ότι μπορεί να είναι;
(από το epirusgate
    Ήταν ανήμερα του Αγίου Νικολάου, όταν χτύπησε το κινητό ενός πρώην αντιδημάρχου της περιοχής. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ο σημερινός δήμαρχος της ίδιας περιοχής, που το κάλεσε για να τον ευχηθεί για την ονομαστική του εορτή.
    Μαζί με τα αυτονόητα "Χρόνια Πολλά" και τα "να σε χαιρόμαστε", το τηλεφώνημα του δημάρχου ολοκληρώθηκε με την ευχή: "Το 2014 να σε δούμε ξανά αντιδήμαρχο!!!"
    Ο πρώην αντιδήμαρχος ανήκει στη σημερινή αντιπολίτευση του δημάρχου και είναι τοπικό κομματικό στέλεχος κόμματος που είναι σε αντίθετο πολιτικό χώρο από αυτό του δημάρχου. Μιλάμε μόνο που δεν του έπεσε το κινητό από τα χέρια του πρώην αντιδημάρχου. Ακόμα προσπαθεί να εξηγήσει το πως και το γιατί.
    Και καθώς πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τον συγκεκριμένο δήμαρχο να είναι "μιας χρήσης", απορίας άξιο είναι το…
γιατί δεν στηρίζει κάποιον από την παράταξή του αλλά πλέκει το εγκώμιο της αντιπολίτευσης για την οποία 2,5 χρόνια πριν τις εκλογές, προεξοφλεί ότι θα ξαναδιοικήσει το δήμο!!!
    Μη μου πείτε τώρα ότι δεν καταλάβατε για ποιον λέμε. Μόνο ο ένας και μοναδικός θα μπορούσε να κάνει τέτοια γκάφα. Ποιος; Έλα ντε...

.