Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Η "μεταγραφή" του Ρογκότη, οι τριβές και ο κρότος….

    Η πιθανολογούμενη από πολλούς μη κάθοδος του κ. Ευάγ. Αργύρη ως υποψηφίου βουλευτή στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές φέρνει σημαντικές τριβές και εσωτερικές αναδιατάξεις στην παράταξη Ρογκότη
    Ταυτόχρονα η από τον ίδιο τον δήμαρχο έμμεση, αλλά σαφής και συνεχής επαλήθευση της φημολογίας αυτής, υπήρξε η αφορμή για την εξαγρίωση αρκετών στελεχών της παράταξής του. 
    Ήδη αρχίζει να γίνεται εμφανής η από αρκετό καιρό φημολογούμενη μεταπήδηση του κ. Ρογκότη στην ομάδα των σκληρών υποστηρικτών του άλλου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Αθ. Οικονόμου.
    Τούτο μάλιστα έγινε πρόδηλο και από την πρόσφατη αποφυγή του ίδιου του κ. Ρογκότη...
να διαψεύσει κάθετα και κατηγορηματικά σχετικά δημοσιεύματα (εδώ), επιλέγοντας ουσιαστικά την χλιαρή επιβεβαίωσή τους.
ΡΟΓΚΟΤΗΣ
    Δεν είναι άσχετη εξάλλου με το θέμα της “μεταγραφής” του κ. Ρογκότη, η πρόσφατη σκληρή επίθεση που δέχτηκε από αναγνώστη ισοτόπου ιδιαίτερα μεγάλης επισκεψιμότητας (εδώ), η οποία βάσιμα μπορεί να εικάσει κανείς ότι ικανοποίησε ιδιαίτερα το στενό επιτελείο του κ. Αργύρη που ασφαλώς θα θεωρεί αγνώμονα την συμπεριφορά του Κ. Ρογκότη απέναντί του, αφού άλλωστε τον είχε κάνει και διευθυντή του πολιτικού του γραφείου.
    Ο κρότος από τις τριβές και εσωτερικές ανακατατάξεις στην παράταξη Ρογκότη, φτάνει αρκετά έξω από το δημαρχείο της Ελεούσας και ακούγεται μέχρι το τελευταίο χωριό του Δήμου Ζίτσας, αφού οι δημοτικοί του σύμβουλοι εξακολουθούν καθημερινά στα καφενεία να σχολιάζουν τις αρνητικές καταστάσεις μεγαλοφώνως, ενώ πολλοί άρχισαν να απειλούν τον κ. Ρογκότη να μην τολμήσει να ξαναπατήσει το πόδι του στα χωριά τους.