Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Εν ΖΙΤΣΑ Παρασκευή 14η Οκτωβρίου 2011: Το σημερινό άρθρο του Καρτέσιου

Ένας Καστανίδης την ημέρα, τη Δημοκρατία κάνει πέρα…

Του "Καρτέσιου" τα άρθρα τα φιλοξενούμε στο zitsagate ... Παρασκευή 14η Οκτωβρίου 2011
    Τι έγινε παιδιά; Νομίζω ότι χθες είχαμε μία πολύ όμορφη ημέρα! Ελπίζω να συνεχιστεί έτσι η κατάσταση ώστε κάθε μέρα να πέφτει κι από ένα κομμάτι αυτής της χούντας.
    Ο Καστανίδης, αυτή η προσωποποιημένη ξινίλα της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, ξέρασε χθες τις απειλές του για απολύσεις εργαζομένων επειδή απεργούν!
    Ένας Καστανίδης την ημέρα, τη Δημοκρατία κάνει πέρα. Ήρθε κι αυτουνού η ώρα να διεκδικήσει το τέταρτο της δημοσιότητας που έταξε σε όλους ο Άντι Γουόρχολ. Θα πάρει το χρόνο του στα δελτία ειδήσεων του MEGA και θα τελειώνουμε με δαύτον.
    Βέβαια, η οργή και το μίσος που εισπράττει από τον λαό δε θα είναι ανάλογη της δημοσιότητας που κέρδισε. Η οργή και το μίσος έχουν…
κατακλύσει τις ψυχές μας κι έχουμε αποθέματα για πολλά χρόνια. Δεν ξεχνιούνται κάποιοι όσο γρήγορα θα ήλπιζαν.
    Θα βάλει ιδιώτες να μαζεύουν τα σκουπίδια, ο Καστανίδης. Μόλις χτες λέγαμε για τη Ν. Ορλεάνη και τις ιδιωτικοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν εκεί πάνω στο σοκ. Σήμερα έπαιξε το τραγούδι των νεοφιλελεύθερων ο Καστανίδης. Δεν τους προλαβαίνουμε πια.
    Απείλησε, μάλιστα, ο σοσιαλιστής υπουργός ότι θα ΕΠΕΜΒΕΙ στους οργανισμούς καθαριότητας των Δήμων και με το χαμόγελο της οχιάς υποσχέθηκε εκπλήξεις, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να φτάσει μέχρι και την κατάργησή τους.
    Αθλιότερε των άθλιων, μόνο τα τανκς επεμβαίνουν. Οι δημοκρατίες βρίσκουν λύσεις. Μη γίνεσαι τόσο χυδαίος υπηρέτης. Άλλωστε, ποιος σου είπε ότι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα δεν απεργούν;
    Ποιος σου εγγυάται ότι οι εργαζόμενοι στις ιδιωτικές εταιρείες δε θα απεργήσουν επειδή θα τους υποχρεώνουν για 500 ευρώ να μαζεύουν τα σκατόχαρτα και τα αποφάγια σου; Πόσο σίγουρος δείχνεις ότι ο εφιάλτης της ανεργίας που δημιούργησες εσύ και το πολιτικό σου σόι θα ξεφτιλίζει επ’ άπειρον τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα!
    Απειλούν, εκβιάζουν και ψεύδονται ασύστολα οι εθνικοί προδότες. Πριν από κάθε επίθεσή τους στους εργαζόμενους βάζουν ένα «κατ’ απαίτηση της Τρόικας» ή «πρόκειται για προαπαιτούμενο για την επόμενη δόση» και νομίζουν οι τρισάθλιοι ότι ξεμπέρδεψαν.
    Χτες ο επικεφαλής της τρόικας εκ μέρους της Ε.Ε., Ματίας Μορς, δήλωσε: «Δε ζητήσαμε ποτέ απολύσεις στο Δημόσιο. Ζητήσαμε μείωση της απασχόλησης στο δημόσιο τομέα σε βάθος πενταετίας και όχι με οριζόντιες περικοπές, αλλά με ουσιαστική μεταρρύθμιση, αφού εντοπιστούν οι τομείς και οι υπηρεσίες που είναι περιττές».
    Αυτό, λοιπόν, που ζητούσε η Τρόικα ήταν να ξαναστηθεί το Δημόσιο, να οργανωθεί η λειτουργία του που ρημάχτηκε από τους πειρατές των κομμάτων και να ισχύσει το μέτρο των λιγότερων προσλήψεων σε σχέση με τις αποχωρήσεις λόγω συνταξιοδότησης.
    Τους κάρφωσε η ίδια η Τρόικα! Και είναι η δεύτερη φορά που το κάνει. Η πρώτη ήταν το καλοκαίρι του 2010. Ούτε η Τρόικα δεν τους θέλει τους αποτυχημένους. Διότι την προδοσία πολλοί μπορεί να αγάπησαν, αλλά τον προδότη κανείς.
    Μέχρι και η Ε.Ε. έχει φρίξει με αυτά τα τέρατα που ηδονίζονται να καταστρέφουν ζωές. Βλέπουν το καθεστώς να έχει ξεφύγει κι αναρωτιούνται ποιος θα μείνει στο τέλος ζωντανός να ξεπληρώσει τα δάνεια. Γι’ αυτό τους καρφώνουν σ’ εμάς. Μας τους δίνουν για να ξεμπερδεύουν.
    Βγαίνουν όλοι οι Καστανίδηδες και οι Καψήδες τώρα να μας τρομοκρατήσουν για την «υγειονομική βόμβα των σκουπιδιών». Σωπάτε ωρέ πολιτικοί κλεφτοκοτάδες! Τους ανθρώπους που ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε δεν τους έχετε δει;
    Τους ανθρώπους που μαζεύουν πατημένα μαρουλόφυλλα στις λαϊκές, δεν τους έχετε δει; Την «υγειονομική βόμβα» την είδατε, την κοινωνική βόμβα δεν την είδατε; Ε, τώρα που θα σκάσει στα μούτρα σας, θα τη δείτε από πολύ κοντά.

στο zitsagate αλλά με υπογραφή : ... Καρτέσιος – Παρασκευή 14η Οκτωβρίου 2011