Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Το άδοξο τέλος μιας αδρανούς θητείας. Πρόεδρε καλή αποστρατεία…..

Είναι είδηση !!! Και για να εξηγούμαστε: Φωνάζουμε διαρκώς και ίσως γίναμε κουραστικοί.  
Μιλάμε για τον αδρανή σύλλογο “καθαρός Καλαμάς”. Προεκλογικά έκοψε λίγη …ψιλοκομμένη θεωρία χωρίς έργα για προβολή, μας γέμισε ελπίδες και «θα – θα – θα», τόνους από «θα», περισσότερα «θα» και από τη ρύπανση του Καλαμά. Αποτέλεσμα : υπό το μηδέν – αρνητικό.
Απολύτως φυσιολογικό λοιπόν που τελικά ο Πρόεδρος (ένας είναι ο Πρόεδρος εδώ – Πρόεδρος εκεί – Πρόεδρος παντού, ο Πανοπαππάς) κρεμάει τα παπούτσια του !!! Ναι σωστά διαβάσατε !!!!  Το κατάλαβε!!!. Μπας και γίνει καμιά προσπάθεια να βοηθηθεί ο Καλαμάς! (20 και σήμερα...)
Συγκεκριμένα καλούνται την…
Κυριακή 21 Αυγούστου 2011 και ώρα 11:00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Μαρμάρου στην Κληματιά, τα μέλη της Πανελλήνιας Κίνησης Ενεργών Πολιτών για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη “Καθαρός Καλαμάς”, σε Ετήσια Τακτική και Εκλογική Γενική Συνέλευση, , με θέματα:
1) Απολογισμός δράσης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
2) Προγραμματισμός αξόνων δράσης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου
3) Εκλογή των τακτικών οργάνων της Κίνησης (Διοικητικό Συμβούλιο και Ελεγκτική Επιτροπή)
Επισημαίνεται, ότι για τη συμμετοχή στις Εργασίες της Συνέλευσης, είναι απαραίτητη η οικονομική τακτοποίηση των μελών προς την Κίνηση.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου 2011, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα και με όσα μέλη θα είναι παρόντα.
Πρόεδρε καλή αποστρατεία…..
Αλλά εδώ θα είμαστε. Γιατί στο Σύνδεσμο παρακαλάμιων παραμένεις Πρόεδρος…