Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Τώρα …ντρέπεται που είναι Πρόεδρος ;

Δεν τολμά να ομολογήσει ότι είναι... πρόεδρος!
Με νύχια και με δόντια προσπαθεί ο Πρόεδρος εδώ - Πρόεδρος εκεί – Πρόεδρος παντού (ο Πανοππαπάς) να …αποκρύψει ότι είναι πρόεδρος του αδρανούς Συλλόγου "Καθαρός Καλαμάς".
Όπως φαίνεται στο πρόγραμμα που δημοσιεύουμε από τη διημερίδα που γίνεται σήμερα και αύριο στην Ηγουμενίτσα με θέμα: "Καλαμάς, κοιτίδα αξιοβίωτης ανάπτυξης και πολιτισμού ή ένας ακόμη υδάτινος πόρος;" ο Πρόεδρος προτίμησε να τιτλοφορείται μόνο ως πρόεδρος του Συνδέσμου Παρακαλάμιων Δήμων! (φαίνεται το ζύγισε και το βρήκε βαρύτερο !).
Μάλιστα όλοι συμφωνούν, ότι ο Καλαμάς που είναι η μόνη περιβαλλοντική ελπίδα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, θέλει δουλειά και έργα και όχι …ψιλοκομμένη θεωρία και παχιά λόγια ! Αλλά φαίνεται ότι …μας μάραναν οι εισηγήσεις και τα μεγαλεία….
Σύμφωνα με εσωτερική πληροφόρηση του zitsagate μέσα από το συμβούλιο του αδρανούς Συλλόγου γίνεται η …”σφαγή του Δράμαλη” επειδή...
ακόμη δεν παραιτήθηκε (δεν …ξεγαντζώνεται) ο... Πρόεδρος. Πραγματικά ντροπής πράγματα.
Μιλάμε για απίστευτες καταστάσεις που παραπέμπουν στον τίτλο του έργου "Επί σκηνής", που ανεβάζει αυτή την περίοδο η θεατρική ομάδα του Δήμου Ζίτσας.
Συνεργάτης του zitsagate θα βρίσκεται σήμερα το απόγευμα, αλλά και αύριο στην Ηγουμενίτσα και θα μας μεταφέρει ανάγλυφη την κατάσταση που θα επικρατήσει εκεί.