Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Εντοπίστηκε στο Γραμμένο ο Χρυσόστομος Βούζας

     Συνεργάτης του zitsagate εντόπισε τον Χρυσόστομο Βούζα στο Γραμμένο να εργάζεται καθημερινά για την ολοκλήρωση των … 
εργασιών της νέας επιχείρησης που ετοιμάζει ο επιστήθιος φίλος του, Βασίλης Ντούλιας στην πλατεία του χωριού. Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό ο Βασίλης Ντούλιας ασχολείται με ένα διώροφο οίκημα το οποίο και ανακατασκευάζει προκειμένου να λειτουργήσει ως καφέ-μεζεδοπωλείο. Ο Χρυσόστομος από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του και να στηρίζει την επιχειρηματική προσπάθεια του φίλου του.
      Γι' αυτό και καθημερινά φορά τις φόρμες του και ρίχνεται στη δουλειά, κάνοντας οποιαδήποτε δουλειά απαιτηθεί. Ο συνεργάτης μας τον είδε να φτιάχνει χαρμάνι λάσπης και να κουβαλά ακόμη και τούβλα, όπως μας ενημέρωσε ο …γνωστότατος γαμπρός του Γραμμένου.
     Καλά κάνει ο Χρυσόστομος και εδώ που τα λέμε η δουλειά δεν είναι ντροπή. Όταν μάλιστα είναι και εθελοντική περνά και ένα μήνυμα αξιών που σχετίζεται με το γεγονός ότι ο Χρυσόστομος ξέρει και τιμά όσους προεκλογικά στάθηκαν στο πλευρό του. Ας μην ανησυχούν λοιπόν οι παραγονταραίοι της οδού Ελευθερίας. Ο Βούζας είναι εδώ και το νέο στρατηγείο χτίζεται στο Γραμμένο.

Υ.Γ. Βασίλη πες σε κάποιον να μαζέψει εκείνη τη ντάνα με τα τούβλα από το μπαλκόνι. Είναι έτοιμα να πέσουν σε κανένα κεφάλι. Καθημερινά από κάτω παίζουν παιδιά!!!