Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Νέα έξαρση των κλοπών στην Παλιουρή…

Το θράσος των κακοποιών μεγαλώνει.
    Νέα θρασύτατη κλοπή έγινε στην Παλιουρή. Είναι τουλάχιστον η 5η φορά (ίσως και περισσότερο) που αυτοί που “έβαλαν” στο μάτι το φιλήσυχο χωριό απλώνουν το μακρύ τους χέρι, ενώ δυστυχώς εξακολουθούν να παραμένουν “άγνωστοι” και ασύλληπτοι!!!
    Με ιδιαίτερο θράσος οι κακοποιοί αφού πρώτα έκλεψαν τρέιλερ από κτήμα κατοίκου του χωριού, όπως όλα δείχνουν το χρησιμοποίησαν μετά ώστε λίγα μέτρα παραπέρα να αφαιμάξουν κυριολεκτικά από περιφραγμένη μάντρα γνωστότατου συνταξιούχου εργολάβου
καλώδια και άλλα αντικείμενα. Η ακριβής καταμέτρηση στα υλικά και μηχανήματα που υπήρχαν στη μάντρα θα δείξει και το μέγεθος της ζημίας που υπέστησαν οι δύο συνδημότες από την Παλιουρή μάλλον την Πέμπτη - ξημέρωμα Παρασκευής.
   Είναι πλέον καιρός με συντονισμένη έρευνα η αστυνομία να βάλει ένα τέλος σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση. Όπως λένε οι κάτοικοι, πρέπει το Αστυνομικό Τμήμα Ζίτσας, πέρα από τα τυπικά, να αρχίσει προσαγωγές υπόπτων και έρευνα, καθώς τα φαινόμενα πολλαπλασιάζονται και πολλές φορές οι υποψίες των κατοίκων μπορεί να είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα.